Vigtig info: Covid-19 (opdateret)
20-03-2020

Vi holder hjulene kørende og er klar til at servicere dig.

Vores salgsafdelinger er fysisk lukket frem til og med den 28. februar 2021. MEN vores sælgere er stadig på arbejde klar til at besvare dine spørgsmål på telefon og mail. Vi kan stadig give dig en pris på din gamle bil og stadig hjælpe dig med at finde din nye drømmebil. Har du et CVR-nummer er vores salgsafdelinger åbent for fysisk besøg og du kan også prøvekøre vores biler og varebiler. Da vores salgsafdelinger til private er lukket for fysisk besøg tilbyder vi dig 14 dages fortrydelsesret når du køber en ny bil hos os.

Vores værksteder og reservedelsafdelinger holder åbent som normalt, så du kan stadig få din bil på værksted.

Vi har foretaget nogle nye hygiejne og smittefare nedsættende tiltag, så du fortsat kan føle dig tryg ved at komme i vores afdelinger - læse mere her. Nedenunder fortæller vi lidt om de forskellige alternative løsninger vi kan tilbyde dig, hvis du vil se på eller prøvekøre en ny bil eller hvis du skal have bilen på værksted.


 • booke en videofremvisning
 • Vil du gerne booke en videofremvisning?

  For at sikre 100% smittefri service, så tilbyder vi lige nu, at du kan booke et videomøde med en af vores dygtige salgskonsulenter. Lige som ved et fysisk møde, kan du få mulighed for at se ønskede modeller, funktioner, udstyr, få byttepris m.m. direkte via et videomøde. Du vælger blot et tidspunkt der passer dig, og så sidder vi klar til at hjælpe dig på bedste vis.

  Book tid til en videofremvisning her


 • hente din nye bil
 • Skal du hente din nye bil?

  Skal du hente din nye bil hos os, så kan du naturligvis gøre det fuldstændig som planlagt. Vi har dog valgt at tage en række forbehold grundet Corona-situationen, som gør, at vi desværre ikke kan gennemføre den fulde gennemgang af bilen på normal vis.

  Når du kommer til vores afdeling, så gives der ikke håndtryk, og der tages en fysisk afstand for at minimere smitterisikoen (Se evt. vores Covid-19 initiativer her) eller kontakt vores salgspersonale for nærmere information eller spørgsmål). Derudover så vil bilens funktioner gennemgås udenfor bilen, så man undgår tæt kontakt.

  Skulle du have lyst, så tilbyder vi, at tilsende en videogennemgang af bilen dagen inden du kommer i vores afdeling, således alle de vigtigste punkter ved bilen er gennemgået af sælgeren inden afhentning. Ved afhentning i vores afdeling, vil der naturligvis være tid til opfølgende spørgsmål på baggrund af videogennemgangen. Med dette initiativ, er vi med til at sikre, at du har minimal fysisk kontakt med personalet i afdelingen ved afhentningen af din nye bil.

  Book en videogennemgang af din nye bil


 • få serviceret din bil hos Pedersen & Nielsen
 • Du kan stadig få serviceret din bil hos Pedersen & Nielsen

  Vores værksteder er åbne og vores personale står klar til at tage imod dig, så der er intet til hindring for at du kan komme forbi og aflevere din bil hos os. Vores personale er instrueret i, hvordan man sikrer et højt hygiejneniveau igennem hele værkstedsbesøget hos os. Se evt. vores Covid-19 initiativer her.

  Hvis du ikke ønsker kontakt med vores personale, er det også muligt at indlevere nøglen i en nøgleboks i alle afdelinger. Bare giv os et opkald efter nøglen er indleveret, så vi ved bilen er kommet.

  Når vi opholder os i din bils kabine bruger vores teknikere engangshandsker og engangsovertræk til sæde og måtter. Inden udlevering, bliver din bil også aftørret med desinficeret væske, som ikke skader materialerne i din bil. Alle initiativer er med til at sikre en lav smittefarer, så du kan føle dig tryg ved at have din bil på vores værksted.


  Skal vi hente din bil?

  Bor du inden for en afstand af 20 kilometer fra dit nærmeste Pedersen & Nielsen værksted tilbyder vi nu også, at afhente og levere din bil på hjemmeadressen i forbindelse med service eller reparation (gælder ikke hjulskifte). Dette foregår naturligvis med fokus på samme høje hygiejnemæssige indsatser som ellers. Hente/bringe service skal bestilles ved booking.


  Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt din nærmeste afdeling for nærmere info. KONTAKT OS HER

  Bestil tid på værksted


 • prøve en bil i vores afdeling
 • Vil du gerne se eller prøve en bil i vores afdeling?


  Vores salgsafdelinger er desværre fysisk lukket pga. de nye coronarestriktioner, så du har ikke mulighed for at se eller prøve en bil i en af vores afdelinger til og med d. 28. februar 2021.


 • prøve en bil på din hjemmeadresse
 • Vil du gerne se eller prøve en bil på din hjemmeadresse?

  Vi kommer gerne hjem til dig og fremviser bilen på din hjemmeadresse. Ved dette besøg opretholder vi naturligvis samme høje hygiejneniveau som ved et besøg i butikken. Se evt. vores Covid-19 initiativer her eller kontakt vores salgspersonale for nærmere information eller spørgsmål.

  OBS: for at passe på vores personale, så kan hjemmebesøget kun gennemføres, hvis ingen på husstanden viser tegn på sygdom.

  Bestil en prøvetur hjemme hos dig

Nyheder og eventsVilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere