Vigtig info: Covid-19 (opdateret)
Covid-19 info Pedersen og Nielsen Automobiler

COVID-19 info: Vi holder igen åbent som normalt i alle vores afdelinger - både i salgsafdelingerne og værkstedet

Dette betyder, at du stadig vil kunne opleve samme gode betjening og service i alle vores afdelinger, men at der dog kan forekomme nedsat bemanding. Se vores alternative løsninger her.

Vi tager naturligvis vores kunders og medarbejders trivsel, sundhed og velvære meget seriøst, og følger myndighedernes anbefalinger ligesom vi løbende tilpasser vores indsats.

Vi forsøger i videst muligt omfang at begrænse risikoen for smitte. Ligeledes opfordrer vi til, at du kontakter os via telefon og e-mail inden du besøger os i butikken.

For at du kan føle dig helt tryg - og for at mindske en eventuel smitterisiko i forhold til prøvekørsel af biler, gør vi hos Ford vores yderste for at passe på dig. Derfor har vi skærpet vores klargøring af testbilerne.


Vi har på baggrund af dette besluttet at igangsætte nogle tiltag, der skal sikre en tryg kontakt med os:

  • Du kan aflevere din nøgle i vores nøgleboks, hvis det ønskes, hvorefter vi sørger for at lave bilen og sender dig et Gratis Video Check, hvis der er noget ud over det som er aftalt.
  • Vi tilbyder at aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt, sammen med en eventuel faktura og tilhørende dokumentation for det udførte service eller reparation.
  • Alle medarbejdere, som er i berøring med kundebiler, bruger i denne tid handsker og din bil afsprittes på alle berøringsflader inden overlevering.
  • Vi har skærpet vores klargøring i forhold til testkørsel, så du som kunde kan være sikker på, at alle bilens berøringsflader, herunder bilnøgle, rat, gearknop, håndbremse, ind- og udvendige dørhåndtag, trykskærme samt andre knapper omkring førerpladsen, er omhyggeligt afsprittet.
  • Vi tilbyder fri afbenyttelse af håndsprit i alle afdelinger.
  • Vi giver ikke længere hånd men byder stadig velkommen med et smil.
  • Vi holder en vis afstand i det fysiske rum – både mellem kollegaer og kunder.
  • Her bruger vi mundbind. 


OBS: Vi anmoder kunderne om at opholde sig kundeområder og salgslokaler, men undgå fysisk adgang til værksted og personaleområder. Desuden henstiller vi vores kunder, der er forkølet, har feber, eller lignende sygdomssymptomer til at blive hjemme og ikke komme ind i vores afdelinger, men derimod kontakte os på anden vis.

Ønsker du at benytte vores fleksible løsninger i forbindelse med enten dit besøg i salgsafdelingen eller på værkstedet, eller ønsker du uddybninger af, hvilke muligheder vi kan tilbyde, så er vi naturligvis altid klar til at svare på spørgsmål. 

Kontakt osSe flere nyhederSe vores alternative løsninger her

Aktuelle tilbud

Se tilbud fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S


Anmeldelser