Vigtig information vedr. Covid-19

Kør vinteren i møde i en helt ny Ford inkl. vinterhjul

I november måned får du vinterhjul med i handlen til en værdi op til kr. 7.995, når du køber en ny Ford Puma eller Ford Focus hos Pedersen & Nielsen i Risskov, Randers eller Hadsund*


 • Puma
 • Puma

  Se verden på en ny måde og bliv set på en ny måde med den helt nye Ford Puma. Dens smukke udvendige design er iøjenfaldende, og efterlader et indtryk, når man har set den. Med en lang række intelligente førersassistanceteknologier og en ny generation af hybridteknologi er den nye Ford Puma den perfekte ledsager.

  Puma fås som Benzin Hybrid, Benzin og Diesel. Du kan opleve Puma i udstyrsvarianterne: Titanium, ST-Line, ST og ST2.

  Kontakt osPrisliste


 • Focus
 • Focus

  Tag alt det, du kender og elsker ved Focus. Tilføj et helt nyt niveau af intelligent design, karakteristisk moderne styling og mere plads end nogensinde før. Kombinér det så med yderst avancerede tilslutningsmuligheder og en række ekstraordinære teknologier til at assistere føreren, som du virkelig vil værdsætte. Focus har også fået topkarakter i sikkerhed med fem stjerner i Euro NCAP. Læs mere her.

  Ford Focus fås med motor til Benzin, Benzin Hybrid og Diesel og du kan få den i udstyrsvarianterne: Connected, Titanium, St-Line, Active, Vignale.

  Kontakt osPrisliste

*Tilbuddet gælder kun nye biler der indregistreres i 2020. Kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Vinterdæk inkluderet: 4 stk. 16” stål, Goodyear m. TPMS ventiler inkl. montering. Vejledende dækpriser til Ford Focus: 6.995 kr. Vejledende dækpriser til Ford Puma: 7995 kr.

Vi anbefaler også...
Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere