Book værkstedstid online

Vi holder hjulene kørende og er klar til at servicere dig.

20-03-2020

Alle vores afdelinger er åbent som normalt og vi følger gældende gældende Corona restriktioner og regler. Det betyder at du igen kan komme ned fysisk i vores butikker for at snakke med en sælger og se vores store udvalg af nye og brugte biler.

Vi har foretaget nogle nye  hygiejne og smittefare nedsættende tiltag, så du fortsat kan føle dig tryg ved at komme i vores afdelinger - læs mere her. Nedenunder fortæller vi lidt om de forskellige alternative løsninger vi kan tilbyde dig, hvis du vil se på eller prøvekøre en ny bil eller hvis du skal have bilen på værksted.

Bestil tid hos en sælger i vores afdelingBook en værkstedstid


 • prøve en bil i vores afdeling
 • Vil du gerne se eller prøve en bil i vores afdeling?

  Vores afdelinger er åbent og vores personale står klar til at tage imod dig, så der er intet til hindring for at du kan komme forbi og prøvekøre eller se en bil hos os. Vi har håndsprit til fri afbenyttelse i alle vores afdelinger, og vores personale er instrueret i, hvordan man sikre et højt hygiejneniveau igennem hele besøget hos os. Se evt. vores Covid-19 initiativer her eller kontakt vores salgspersonale for nærmere information eller spørgsmål.Se Covid-19 initiativer her

  Du er meget velkommen til at booke tid i forvejen, så vi kan rengøre den bil du ønsker at se/prøve, så den er helt klar inden du kommer forbi vores afdeling.

  Bestil en prøvetur


 • prøve en bil på din hjemmeadresse
 • Vil du gerne se eller prøve en bil på din hjemmeadresse?

  Har du ikke lyst til at komme forbi os, så kommer vi gerne hjem til dig og fremviser bilen på din hjemmeadresse. Ved dette besøg opretholder vi naturligvis samme høje hygiejneniveau som ved et besøg i butikken. Se evt. vores Covid-19 initiativer her eller kontakt vores salgspersonale for nærmere information eller spørgsmål. Se Covid-19 initiativer her

  OBS: for at passe på vores personale, så kan hjemmebesøget kun gennemføres, hvis ingen på husstanden viser tegn på sygdom.

  Bestil en prøvetur hjemme hos dig


 • booke en videofremvisning
 • Vil du gerne booke en videofremvisning?

  For at sikre 100% smittefri service, så tilbyder vi lige nu, at du kan booke et videomøde med en af vores dygtige salgskonsulenter. Lige som ved et fysisk møde, kan du få mulighed for at se ønskede modeller, funktioner, udstyr, få byttepris m.m. direkte via et videomøde. Du vælger blot et tidspunkt der passer dig, og så sidder vi klar til at hjælpe dig på bedste vis.

  Book tid til en videofremvisning her


 • hente din nye bil
 • Skal du hente din nye bil?

  Skal du hente din nye bil hos os, så kan du naturligvis gøre det fuldstændig som planlagt. Vi har dog valgt at tage en række forbehold grundet Corona-situationen, som gør, at vi desværre ikke kan gennemføre den fulde gennemgang af bilen på normal vis.

  Når du kommer til vores afdeling, så gives der ikke håndtryk, og der tages en fysisk afstand for at minimere smitterisikoen (Se evt. vores Covid-19 initiativer her) eller kontakt vores salgspersonale for nærmere information eller spørgsmål). Derudover så vil bilens funktioner gennemgås udenfor bilen, så man undgår tæt kontakt.

  Skulle du have lyst, så tilbyder vi, at tilsende en videogennemgang af bilen dagen inden du kommer i vores afdeling, således alle de vigtigste punkter ved bilen er gennemgået af sælgeren inden afhentning. Ved afhentning i vores afdeling, vil der naturligvis være tid til opfølgende spørgsmål på baggrund af videogennemgangen. Med dette initiativ, er vi med til at sikre, at du har minimal fysisk kontakt med personalet i afdelingen ved afhentningen af din nye bil.

  Book en videogennemgang af din nye bil


 • få serviceret din bil hos Pedersen & Nielsen
 • Du kan stadig få serviceret din bil hos Pedersen & Nielsen

  Vores værksteder er åbne og vores personale står klar til at tage imod dig, så der er intet til hindring for at du kan komme forbi og aflevere din bil hos os. Vores personale er instrueret i, hvordan man sikrer et højt hygiejneniveau igennem hele værkstedsbesøget hos os. Se evt. vores Covid-19 initiativer her eller kontakt vores værkstedspersonale for nærmere information eller spørgsmål.

  Hvis du ikke ønsker kontakt med vores personale, er det også muligt at indlevere nøglen i en nøgleboks i alle afdelinger. Bare giv os et opkald efter nøglen er indleveret, så vi ved bilen er kommet.

  Når vi opholder os i din bils kabine bruger vores teknikere engangshandsker og engangsovertræk til sæde og måtter. Inden udlevering, bliver din bil også aftørret med desinficeret væske, som ikke skader materialerne i din bil. Alle initiativer er med til at sikre en lav smittefarer, så du kan føle dig tryg ved at have din bil på vores værksted.


  Skal vi hente din bil?

  Bor du inden for en afstand af 20 kilometer fra dit nærmeste Pedersen & Nielsen værksted tilbyder vi nu også, at afhente og levere din bil på hjemmeadressen i forbindelse med service eller reparation (gælder ikke hjulskifte). Dette foregår naturligvis med fokus på samme høje hygiejnemæssige indsatser som ellers. Hente/bringe service skal bestilles ved booking. Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt din nærmeste afdeling for nærmere info

  Bestil tid på værkstedKontakt os her

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/SAnmeldelser