Book værkstedstid online

Pedersen & Nielsen overtager Egå Autohandel

05-11-2014

Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S har indgået aftale med Egå Autohandel A/S om køb af bilforretningen. Det betyder at Egå Autohandel  A/S den 1 oktober 2014 blev overtaget og er nu en del af Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S. Med i handlen følger alle Egå Autohandels medarbejdere, samt forhandlingen af Kia, Ford og Mazda.


Pedersen & Nielsen Automobilforretning ønsker med købet af Egå Autohandel at udvide deres område med Aarhus og omegn. Med købet udvider Pedersen & Nielsen Automobilforretning med endnu et bilmærke, nemlig Mazda. Efter overtagelsen af Egå Autohandel er Pedersen & Nielsen Automobilforretning repræsenteret i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg Lufthavn, Aalborg Centrum, Hadsund, Grenå, Randers og nu Århus/Risskov.


Pedersen & Nielsen Automobilforretning repræsenterer følgende mærker Dacia, Ford, Fiat, Kia, Mazda, Renault, Volvo og Hertz, fordelt i de nu syv bilhuse.


To familieejede bilhuse


Inge og Knud Holst Andersen som har ejet og drevet Egå autohandel siden 1961 har besluttet af gå på pension. Bestyrelsen bad adm. direktør Morten Holst Nielsen om, at undersøge markedet for den rette køber. Morten Holst Nielsen udtaler:


”Vores valg faldt på Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S, der ligesom vi er en familieejet  virksomhed med sammenfaldende traditioner. Vi har på mange måder identiske værdier omkring langvarige kundeforhold og relationer, hvor kunden altid sættes i centrum”. Morten Holst Nielsen har derfor heller ingen betænkning ved at overdrage ansvaret til Jens Nielsen, som er 2. generation i spidsen for Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S. ”Jeg glæder mig til at fortsætte mit arbejde i Risskov med mine dygtige medarbejdere og loyale kunder” slutter Morten Holst Nielsen.


Baggrund for købet


Pedersen & Nielsen Automobilforretning har de sidste år haft et ønske om udvidelse og har med Egå Autohandel fundet et perfekt match. Autoforhandler Jens Nielsen udtaler: ”jeg kender Egå Autohandel som en sund virksomhed, med glade kunder og gode produkter. Jeg ønsker ikke at lave en masse forandringer, og mit ønske er, at såvel kunder som medarbejdere oplever en uændret hverdag med kendte ansigter. Der er naturligvis en række fordele ved at være en del af en større koncern. Dem vil vi selvfølgelig udnytte optimalt til gavn for både kunder, medarbejdere og forretningen”.


 Jens Nielsen har allerede budt de mere end 60 nye medarbejdere velkommen i Pedersen & Nielsen koncernen, og glæder sig til at byde både kunder, leverandører og samarbejdspartnere velkommen.

Når vi er kommet godt på plads vil der i løbet af 4. kvartal blive mulighed for at sige pænt farvel til familien Holst Andersen, og velkommen til Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S, for kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til forretningsfører, hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S i Risskov, Morten Holst Nielsen, på mail [email protected]

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/SAnmeldelser