Book værkstedstid online

Pedersen & Nielsen i Randers har Danmarks bedste mekaniker

08-02-2016

Vejen til toppen

Benzin i blodet, træning og toptunede færdigheder, er hvad der har banet vejen for Sander til DM finalen i Skills. Først med deltagelse i Tradium Randers skolemesterskab, hernæst regionsmesterskabet, der begge med flotte resultater har banet vejen til DM i skills, og nu den nye titel som Danmarks bedste personvognsmekaniker.

”Det har virkelig været sjovt at udfordre og afprøve sig selv. Jeg har jo virkelig skulle polere mine evner i ugerne op til konkurrencen. Det handler jo om hele tiden at blive bedre, og så er det selvfølgelig rent guld at have sådan en titel på CV'et” udtaler Sander om hele oplevelsen.

Sander Kristensen, der gennem sit uddannelsesforløb er tilknyttet Tradium Auto i Randers, er den første personvognsmekanikerlærling i skolens historie, som har vundet en DM-titel.


Finalen og sejren

I finalen skulle Sander Kristensen vise, at han var både den bedste og hurtigste til at fejlsøge en bil. På kun én time skulle Sander og hans modstander finde fejlen, udbedre den, rydde op efter sig og melde bilen kundeklar – en opgave som Sander løste på kun halvdelen af den maksimale tid.

”Det var rigtig dejligt at kunne melde bilen klar, efter jeg fandt ud af, at der manglede stel til motorstyringen. Det var lidt belastende med nedbruddet i teknikken, men det gik. Jeg blev heldigvis heller ikke generet af de mange tilskuere, hvilket nok i sidste ende var en fordel” fortalte Sander Stensgaard Kristensen ovenpå en afsluttet finale.

Michael Sørensen, værkfører hos Pedersen & Nielsen i Randers var med på dagen og overværede finalen. ”Det var nervepirrende at stå på sidelinjen og se på de unge mennesker, der ikke bare er i kapløb med tiden, men også med hinanden. Heldigvis tager Sander altid tingene meget stille og roligt uanset om det er Finalen eller til dagligt på værkstedet i Randers”

Med sejren fulgt et trofæ i form af en håndlavet metalskulptur, gavekort på flere tusinde kroner, et fagforeningsmedlemskab og en bluetoothhøjtaler - En af de største præmier er dog at have været med, fortæller Sander Kristensen


En lys fremtid

Med beviset i hånden overakt sammen med et håndtryk af statsminister Lars Løkke Rasmussen er Sander sendt godt afsted mod en spænende fremtid inden for autobranchen.

Med titlen kommer ikke kun flotte præmier, men også en muligheden for at deltage i VM i Abu Dhabi næste år. Derudover bliver Sander udlært mekaniker i oktober, hvorefter han har et ønske om at læse videre som autoteknolog.

”Sander går et spændende år i møde med mange nye oplevelser og muligheder, og vi er stolte af at have ham som en del af holdet hos Pedersen & Nielsen” afslutter en stolt værkfører, Michael Sørensen.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S


  • "Behagelig betjening af meget kompetente medarbejdere. God behandling og godt samarbejde i bilhandlen."
    J.H.Larsen - Ford Kuga Vignale

  • "Rigtig god service i salgsafdelingen og værksted."

    Ford Kuga-ejer

  • "Fordi det er et super dejlig sted at komme."

    Ford Kuga-ejer

Anmeldelser