Book værkstedstid online

Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Risskov udvider modelporteføljen med tohjulede køretøjer

15-09-2016

Gratis låne el-cykel bliver supplement til lejebil.Direktør Jesper Lundquist fra Promovec (tv) og Filialchef Morten Holst Nielsen fra Pedersen & Nielsen i Risskov (th)


Ford, Kia, Mazda og Volvo forhandleren Pedersen & Nielsen på Ravsøvej i Risskov har netop indgået samarbejde med Pro-Movec om lånecykler til værkstedskunder. Et spændende nyt tiltag, som virksomheden håber kunderne vil tage godt imod.

I bilbranchen er det en selvfølge, at der kan stilles en lejebil til rådighed for et givent beløb, når din bil er på værksted. Som et alternativ til bilen, stiller Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S på Ravnsøvej i Risskov nu også en låne el-cykel til rådighed, så kunderne selv kan vælge, om de vil cykle den korte tur på arbejde eller køre i bil.

Filialchef Morten Holst Nielsen fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S siger: - Vi har indtil nu solgt 4500 nye biler i år. De biler skal naturligvis serviceres, og det kræver en stor flåde af udlejningsbiler. Da vi har mange kunder i lokalområdet, kan vi se en fordel ved nu at kunne tilbyde vores kunder at cykle herfra på en GRATIS låne el-cykel.

Ideen er dermed primært tiltænkt de kunder, hvis biler bliver lavet i løbet af én dag, og hvor de ikke skal længere, end de kan cykle på el-cykel frem og tilbage.

Samarbejde indgået med Pro-Movec

Pedersen & Nielsen har indkøbt tre nye el-cykler af Pro-Movec. Vi har valgt tre forskellige modeller, så vi kan ramme så bredt et behov hos vores kunder som muligt, siger Filialchef Morten Holst Jensen fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S.

Direktør Jesper Lundqvist fra Pro-Movec siger blandt andet om samarbejdet:
- Med dette nye samarbejde kommer vi pludselig i kontakt med en del af befolkningen, som vi ikke har kontakt med til dagligt, så vi er også meget glade for at kunne bidrage til.

Flere bilforhandlere benytter sig af lånecykler

Af samme grund som Filialchef Morten Holst Jensen fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S nævner, så er flere bilforhandlere begyndt at benytte cykler som alternativ lånetransport ved værkstedsbesøg. Det er dog nyt, at man tilbyder kunderne el-cykler, som gør transporten mere komfortabel og lettere for mange.

El-cyklerne er til rådighed for værkstedskunder hos Pedersen & Nielsen i Risskov fra september 2016.


Gratis lånecykel hos Ford i Risskov


Jesper Lundquist viser her Morten Holst alle de små features ved el-cyklen.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/SAnmeldelser