Book værkstedstid online

Ford EcoBoost motor hos Pedersen & Nielsen

20-09-2016

Størrelse er lig med mere kraft, ikk? Ja, det er jo den traditionelle måde at tænke på. EcoBoost er alt andet end traditionel.

Det er nytænkning af, hvad en motor kan. Disse mindre og lettere motorer indeholder mange nytænkninger, der leverer stærk benzinøkonomi og reducerer CO2 udslip. Uden at gå på kompromis med ydelsen.


Vinder for 5 år i træk

Det er ikke så mærkeligt, at 1.0 liter EcoBoost motoren vandt International Engine of the Year 5 gange i træk.

For en EcoBoost motor er hver en dråbe dyrebar. Så dyrebar at den reducerer brændstofforbruget og skærer CO2-udledningen helt ned til 99g/km.

Direkte indsprøjtning hjælper EcoBoost motorer med at opnå de bemærkelsesværdige tal. En præcis afmålt, højt komprimeret mængde brændstof sprøjtes direkte ind i forbrændingskammeret. Denne innovative og effektive måde at bruge brændstof på betyder, at motorerne er i stand til at gå i "lean mode", hvor kun en meget lille mængde brændstof bliver brugt ved f.eks. cruising


Oplev vores sortiment af EcoBoost køretøjer

EcoBoost motorer er tilgængelig i disse modeller: Fiesta, B-MAX, EcoSport, Ny Focus, Ny C-MAX, Ny Mondeo, Tourneo Connect, Transit Courier og Transit Connect.

Ford EcoBoost motor fås hos din lokale Pedersen og Nielsen i Randers, Risskov og Hadsund.


Ken Block & Focus EcoBoost

Focusen som Ken Block kører i er udstyret med en ECOboost motor, som giver bilen overskuddet til de voldsomme krav det stiller til bilen at blive brugt som den gør. ECOboost motorerne i Fords personbiler giver ligeledes overskud til hverdagens krav og kombinere det med god brændstoføkonomi.


De utrolige data på Ken Blocks Focus er:


HK: 600

Moment: 664

0-96km/t: under 2 sek

Karrosseri: 2016 Ford Focus RS designet og modificeret af Ford Performance og M-Sport

Motor: Ford Performance og M-Sport udviklet Ford EcoBoost 2.0-liter med Garrett Turbolader, Cosworth Electronics motorstyring, custom rallycross intercooler og køler pakke.


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/SAnmeldelser