Book værkstedstid online
Bilvurdering af Ford hos Pedersen & Nielsen

Vi vil gerne købe din bil

Hvis du overvejer at sælge din bil, så køber vi den gerne! Bliv klogere på en salgspris af din bil herunder.
Der kan være flere forskellige grunde til, at du går med overvejelser om at sælge din bil - hvad enten du ønsker plads i garagen til en ny bil, eller blot gerne vil sælge din bil - så står vi klar med en god pris.

Få en online bilvurdering

Det er hurtigt og nemt at få et overblik over hvad din bils pris egentlig er. Man kan nemt blive skuffet, hvis bilens værdi ikke stemmer overens med hvad vi mener, som forhandler, værdien er.

I dag er det meget let at få en idé om hvad ens bil er værd og det tager kun et par minutter. Du skal blot udfylde formularen ovenover, og du vil have en estimeret værdi af din bil.

Når du har udfyldt formularen vil vores salgskonsulenter tage et kig på bilen og give dig en konkret vurdering af din brugte bil.

Få en vurdering af din bil

Du er altid velkommen til at komme forbi din lokale Pedersen og Nielsen afdeling for at få en god pris ved salg af bil. Vores salgsteam giver dig en god pris, og de kan samtidig hjælpe med den rigtige løsning. Du kan f.eks. bruge beløbet i bytte for din nye (eller nye brugte) bil, til udbetaling ved privatleasing eller blot til at stikke direkte i lommen (kræver at din brugte bil er under 5 år gammel), det er helt op til dig.

Hvad er min bil værd • Slip for besværet ved salg af bil
 • Det skal være nemt

  Det er også en mulighed for dig at sælge til en privatperson, og dette kan nemt gøres. Når du har fået en bilvurdering af os, kan det gøre det lettere for dig at sælge din bil. Det kan være mere bøvlet at sælge til privatperson, du skal eksempelvis sørge for omregistrering af bilen, og tage højde for manglende forsikringsdækning ved prøveture. Derudover skal du sikre dig, at der laves en slutseddel for aftalen, så både du og køberen er klar over, hvordan eventuelle problemer med bilen løses, og så du kan dokumentere handlen.


 • Vi kigger på dette - prisvurdering
 • Vi kigger på

  Der er mange faktorer, der kan påvirke din bils vurdering, som ikke er med i den onlinebilvurdering. Når vi går ind og vurderer din bil kigger vi blandt andet på:

  Mærke

  Årgang

  Model

  Bilens stand

  Vedligeholdelse

  Antal kilometer

  Udstyr

  Servicebog

  Udbud og efterspørgsel


  Så det kan eksempelvis trække værdien op på bilen, hvis den har en masse ekstraudstyr, hvis den har rustbeskyttelse og er blevet behandlet godt. Ting som eksempelvis kan trække ned på værdien af bilen kan være hvis man har røget i sin bil, hvis der ofte har været hund i bilen (kan forekomme ekstra slid inde i bilen på eksempelvis sæder), skræmmer på bilen og meget mere.


Kontakt din lokale Pedersen & Nielsen afdeling for mere information

Pedersen & Nielsen Ford Randers

Pedersen & Nielsen Ford Randers

Telefon: 86 42 25 11 
E-mail: [email protected]

Se åbningstider og kontakt afdelingen

Pedersen & Nielsen Ford Risskov (Århus)

Pedersen & Nielsen Ford Risskov (Århus)

Telefon: 87 46 60 00
E-mail: [email protected]

Se åbningstider og kontakt afdelingen

Pedersen & Nielsen Ford Hadsund

Pedersen & Nielsen Ford Hadsund

Telefon: 98 57 16 44
E-mail: [email protected]

Se åbningstider og kontakt afdelingen

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/SAnmeldelser