Vigtig info: Covid-19 (opdateret)
Nye registreringsafgifter på varebiler

Aftale om nye afgifter på varebiler - hvad betyder de for dig?

Aftalen om nye afgifter betyder, at priserne på de fleste varebiler ændres – herunder at en række varebiler bliver dyrere. Den gode nyhed er, at du stadig kan nå at købe en ny varebil, inden bilafgifterne stiger d. 18. december 2020. Gælder varebiler på lager.


Eksempler på afgiftsstigninger:

Ford Courier stiger op til 16.300 kr.
Ford Connect stiger op til 11.300 kr.
Ford Custom 280 LH1 stiger op til 21.000 kr.


Hvis du har underskrevet en bindende købsaftale med en forhandler senest d. 17.december 2020, undgår du prisstigningen – uanset om bilen leveres/registreres i år eller først i 2021.

Vi er i gang med at regne alle nye priser og opdaterer vores hjemmeside, når alle nye priser efter de nye afgifter er på plads.

Hvis du har spørgsmål til hvad de nye afgifter betyder for den Ford du drømmer om, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om muligheden for at bestille din nye bil senest d. 17. december - eller høre mere om de priser som er gældende fra og med d. 18. december 2020.

Regeringen har med deres støttepartier indgået en politisk aftale om de nye bilafgifter. Denne aftale er endnu ikke vedtaget i Folketinget. Den forventes at blive vedtaget, men ændringer kan fortsat forekomme, både med hensyn til selve afgiftens størrelse og ikrafttrædelsestidspunktet.

Kontakt osSe Ford varebiler

Aktuelle tilbud

Se tilbud fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/SAnmeldelser