Ny Ford Tourneo Connect

DEN HELT NYE FORD TOURNEO CONNECT

Kommer i 2022

Den helt nye Tourneo Connect er et Multi Activity-køretøj, der er designet til at være lige så alsidig, som du er. Stor nok til at bære din arbejdsbyrde. Manøvredygtig nok til at klare bytrafikken. Fleksibel nok til din familie. Og komfortabel nok til at gøre alle glade.

Den nye Tourneo Connect er helt nytænkt og har dynamisk styling, et raffineret interiør og giver en digital køreoplevelse. Du kan vælge mellem en fleksibel, lavemissions EcoBoost-benzinmotor, en EcoBlue dieselmotor samt en eventyrklar mulighed med firehjulstræk.

Både 5- og 7-sædersmodellen fås med lang eller kort akselafstand og superfleksibel indvendig plads. Så du kan nemt køre til skole, på ærinder, på weekendsjov og om igen. Med Active-, Sport-, Titanium- og Trend-modellen er Tourneo Connect hjemmevant, uanset hvor du kører hen.


 • Ny Tourneo Connect feature 1
 • Fleksibel og rummelig

  Med to eller tre sæderækker er der masser af plads til alt og alle. Både 5- og 7-sædersmodellen fås med lang eller kort akselafstand. Alle bagerste passagersæder kan klappes ned, skubbes frem eller fjernes. Derudover kan det forreste passagersæde lægges fladt ned ved ekstra lange læs.


 • Ny Tourneo Connect feature 2
 • Intelligent og digital

  Tourneo Connects chaufførgrænseflade har en 8,25" eller berøringsskærm i farver og et 10,25" digitalt instrumentpanel (standard og Sport), som du kan tilpasse til en række køretøjsdata. Førerassistance1) - systemerne omfatter intelligent aktiv fartpilot med vognbanecentrering, som sørger for assisteret kørsel til speeder, bremse- og styrefunktioner.


 • Ny Tourneo Connect feature 3
 • Ydedygtig og effektiv

  Tourneo Connect har en EcoBoost-benzin og to fremragende EcoBlue-dielselmuligheder, som alle giver imponerende brændstoføkonomi og Co2-udledning. DU kan vælge mellem 6-trins manuelt gear eller 7-trins automatgear plus valgfrit firehjulstræk 2). Automatgearkassen er udstyret med ratmonterede gearskifter og dobbeltkoblingsteknologi, som giver hurtigere gearskift uden tab af drejningsmoment.

Kontakt os for at høre nærmereHold mig opdateretLæs mere om den nye Tourneo Connect

De viste billeder på ford.dk, kan afvige fra de danske specifikationer og kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør der kan udløse ekstraomkostninger. Farverne kan variere fra virkeligheden.

[1)] Førerassistancefunktioner er supplerende og erstatter ikke førerens opmærksomhed, bedømmelse og behov for at kontrollere bilen. Føreren skal løbende overvåge systemet og skal til enhver tid have mindst én hånd på rattet.

[2)] Ekstraudstyr på 122 HK EcoBlue Diesel-fremdriftssystemet.


Aktuelle tilbud

Se tilbud fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S


Anmeldelser