Book værkstedstid online
Hybrid og Elektrisk - Bring on Tomorrow

FORDS 2030 ELECTRIFICERING

Ved at elektrificere hele vores modelrække forestiller vi os ikke bare, hvordan morgendagen vil se ud – vi bygger den allerede. I 2030 vil alle vores biler i Europa være elektriske., og to tredjedele af vores varebiler vil være enten plug-in hybrid eller elektriske. Så uanset om du har brug for en Ford til arbejde, sjov eller alt derimellem, har du muligheden for at vælge den helt rigtige elektrificerede Ford, der passer til dit behov.


Ford Hybrid & Elbiler


Hvilket elektrisk køretøj passer dig?

Hvis du overvejer at skifte til et elektrisk køretøj, er det vigtigt, at du forstår forskellene mellem de forskellige varianter. Der findes mange informationer om elektriske biler, men det kan være godt at finde information omkring hvilken type elektrisk bil som passer dig og din livsstil. Vi har derfor samlet alle information om de forskellige typer af elektriske køretøjer der er på markedet. 

Klik på ikonerne nedenfor for at få flere oplysninger om de 4 forskellige slags elbiler: Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid og FuldelektriskLæs mere om de forskellene mellem de forskellige varianter

Mild Hybrid

Mild hybrid (MHEV)

Den største forskel mellem mild hybrid (MHEV) og fuld hybrid (HEV) er, at en MHEV ikke kan køres som et rent elektrisk køretøj – men den bliver assisteret af en elektrisk motor. Ved lave hastigheder, eller når den holder stille, kan forbrændingsmotoren slukke sig selv, og 48V-startergeneratoren genstarter den igen efter behov. Det separate li-ion-batteri på 48V genoplades automatisk med regenerativ bremsning under udkobling og bremsning. Der er ikke behov for at tilslutte batteriet til en strømkilde.

 • Ford Puma Mild Hybrid

  Ny Ford Puma Mild Hybrid

  Milde hybrid-motorer kan være en omkostningseffektiv måde at deltage i den elektriske revolution på. De er bedst egnet til folk, der kører mange korte ture, især i byen og ved lavere gennemsnitshastigheder.

 • Nye Ford Fiesta

  Ford Fiesta EcoBoost Hybrid

  Fiesta EcoBoost Hybrid bruger en elektrisk motor til at understøtte benzinmotoren, hvilket leverer mere kraft og forbedret brændstoføkonomi. Det separate 48V Li-ion-batteri oplades automatisk med regenerativ bremsning, så du ikke behøver lede efter steder, hvor du kan oplade.

 • Nye Ford Focus

  Ford Focus EcoBoost Hybrid

  Ford Focus er også tilgængelig med en EcoBoost Hybrid-motor. EcoBoost Hybrid har en batteridrevet elektrisk motor, der understøtter motoren ved at øge effekten og forbedre brændstoføkonomien. Hybridbatteriet genoplades ved hjælp af regenerativ bremseteknologi, så det er ikke nødvendigt at tilslutte den til en ekstern strømkilde.

Hybrid

Hybrid (HEV)

I dag er hybridbiler (HEV) et stadig mere almindeligt syn på vejene. Dette gælder især i storbyer og byområder, hvor deres lavere CO2-udledning og forbedrede brændstoføkonomi ved typiske byhastigheder er en stor fordel.

Ligesom med en mild hybrid (MHEV) har disse køretøjer en forbrændingsmotor, men de har også et større batteri og en mere kraftfuld motor. Dette giver mere assistance til motoren og gør det muligt for køretøjet at køre dele af korte ture ved lave hastigheder alene ved hjælp af den elektriske motor. Og takket være benzinmotoren er kørerækkevidden ikke noget problem. Dette skyldes, at køretøjet er i stand til at bruge både batteriet og forbrændingsmotoren.

Plug-in-hybrid

Plug-in-hybrid (PHEV)

Plug-in-hybridbiler (PHEV) har samme funktionalitet som en fuld hybrid med den ekstra fordel, at de kan lades op via en ekstern strømkilde. Elmotoren kan køre helt op til 56 km2) på ren strøm med mulighed for at skifte til Hybrid-køreprogrammet for at optimere batteriets levetid.

Du kan holde dit elektriske køretøj opladet på flere måder, fra at tilslutte el-nettet, til avanceret selvladningsteknologi. 

Opladning af plug-in-hybridbiler og elbiler er faktisk ret nemt. Med en Ford Wallbox eller en ladeboks fra Clever installeret hjemme kan du lade, når det passer dig, og for et fast månedligt beløb har du adgang til ubegrænset opladning. Læs mere om ubegrænset opladning fra Clever

[2)] Hybrid-forbrugstallene er baseret på den nye Kugas WLTP-resultater.
 • Transit Custom Plug-in Hybrid (pHEV)

  Nye Ford Transit Custom Plug-in Hybrid

  Den nye avancerede Transit Custom plug-in hybrid (PHEV) er bygget til det formål at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt end nogensinde.

 • Tourneo Custom Plug-in Hybrid (pHEV)

  Nye Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid

  Den nye Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) er bygget med det formål at hjælpe med at transportere passagerer endnu mere effektivt end før. Smart hybridteknologi hjælper med at holde CO2-udledning på et minimum. Det intelligente design skaber et raffineret og elegant interiør, som alle kan nyde.

 • Ford Explorer Plug-in Hybrid (pHEV)

  Ny Ford Explorer Plug-in Hybrid - I en klasse for sig

  Explorer er udviklet med præcision, så du får den ultimative køreoplevelse i din nye SUV. Slående, dristigt design. Robust offroad-styrke. Avancerede teknologier til førerassistance og en sofistikeret plug-in hybrid transmission, der giver en perfekt kombination af ydeevne og effektivitet.

Fuldelektrisk

Fuldelektrisk (BEV)

Fuldelektriske biler er som navnet beskriver 100 % elektrisk, hvilket betyder slut med ture til tankstationen. Færre bevægelige dele end traditionelle biler, der betyder lavere vedligeholdelsesomkostninger og lavere afgifter. Eftersom fuldelektriske biler drives af elektricitet alene skal de lades op før du kan bruge dem.

Ford Mustang Mach-E 

Mustang Mach-E er vores helt nye elektriske SUV. Skabt fra bunden til en ny elektrisk æra. Med op til 6103)  km rækkevidde kører den langt på en opladning, så du ikke behøver bekymre dig. 

[3)] Baseret på fuld opladning. Estimeret rækkevidde ved hjælp af Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) gælder for RWD-model med 99 kWh batterikapacitet. Faktisk rækkevidde varierer i forhold til eksterne elementer, køreegenskaber, køretøjsvedligeholdelse og lithium-ion batteriets alder.

 • Mustang Mach-E

  Mustang Mach-E

  Den fuldelektriske Mustang Mach-E kommer i 2021 og du kan allerede nu bestille den online. Mustang Mach-E tager dig længere frem, for at du kan slippe for bekymringen om næste ladning.


Kontakt osLæs mere herLæs mere om opladningHybrid og Elektrisk FAQAktuelle kampagner

Se tilbud fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S


 • "Behagelig betjening af meget kompetente medarbejdere. God behandling og godt samarbejde i bilhandlen."
  J.H.Larsen - Ford Kuga Vignale

 • "Rigtig god service i salgsafdelingen og værksted."

  Ford Kuga-ejer

 • "Fordi det er et super dejlig sted at komme."

  Ford Kuga-ejer

Anmeldelser