Vigtig info: Covid-19 (opdateret)

Ledige stillinger hos Pedersen & Nielsen

Er du interesseret i et job der får mest gavn af dine færdigheder og evner? Ønsker du at arbejde for en virksomhed der tilbyder uddannelse og muligheder for din personlige karriere udvikling? Hvis ja, så glæder vi os til at høre fra dig.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning har mere end 55 års erfaring i branchen og mere end 250 medarbejdere i vores 7 afdelinger. 


Hvis der ingen stillinger er på nuværende tidspunkt, er man altid velkommen til at skrive en uopfordret ansøgning til her.


Se ledige stillinger
PEDERSEN OG NIELSEN A/S SØGER PRAKTIKANTER


Brancheorganisationerne og medierne taler meget om en fremtidig mangel på især teknikere på bilværkstederne. Bilbranchen er i rivende udvikling og står overfor mange store og spændende forandringer. De el-drevne biler og de mange nye teknologier stiller helt andre krav til uddannelse end tidligere. Vi tager et ansvar i at øge unges interesse og tiltrækning til bilbranchen – derfor åbner vi hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S dørene op for erhvervspraktikanter. 

 

Formålet med erhvervspraktik hos os er at give unge mennesker i 8. eller 9. klasse i folkeskolen en relevant indsigt og erfaring fra arbejdsmarkedet og give dem en vis viden om et job. Det kan enten være viden om salg og kundeservice, hvordan det er at være Ford-tekniker, Lagerschef og mange andre spændende jobfunktioner. Dette kan være med til at styrke valg af uddannelse og erhverv. 

 

Vi ser en stor mulighed i at udnytte dette potentiale, og måske i sidste ende sige velkommen til nye medarbejdere her hos os. 

 

Er du ung folkeskoleelev, eller forældre til en, som har passion for teknik og computere? Så kontakt Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S i netop din by nu.


Se en liste over vores afdelinger, der står klar til at tage imod erhvervspraktikanter og tag kontakt for en nærmere aftale:


Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S Hadsund: 

Kontakt Morten Poulsen på Tel: 87 46 60 59  eller E-mail: [email protected]

Du er også velkommen til et kig forbi Plastvænget 2, Hadsund. 


Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S Randers: 

Kontakt Morten Poulsen på Tel: 87 46 60 59 eller E-mail: [email protected]

Du er også velkommen til et kig forbi Århusvej 115, Randers. 


Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S Risskov: 

Kontakt Morten Poulsen på Tel: 87 46 60 59 eller E-mail: [email protected]

Du er også velkommen til et kig forbi Ravnsøvej 2, Risskov. 


Kontakt os

Aktuelle tilbud

Se tilbud fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S


Anmeldelser